24 Сәу 2021
Мектептік тамақтандыру

Тамақтану сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды хаттамасы

Тамақтану сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды хаттамасы

Мерзімі: 7.02.2020 жыл

Тексеру жүргізгендер

  1. Ахметова. А– комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы.
  2. Бисекеева К.- мектеп есепшісі
  3. Бигазиева М.-мүше, әлеуметтік педагог.
  4. Омарова А.- мүше, медбике.
  5. Сахиев А.- ата-аналар комитетінің төрағасы .                                                                                     

Комиссия  оқушылардың  асханадағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізді:

  1. Оқушыларға берілетін  тамақтар менюге сәйкес пісіріліп берілді.
  2. Мектеп асханасында даяршылар  оқушыларға  тамақты  уақытында  әзірледі.
  3. Асхананың санитарлық жағдайын  бақылау. Ыдыс жуатын бөлмелерде қолданылатын  жуғыш заттардың құрамы және көлемі көрсетілген. Ыдыстар арнайы ыдыс жуатын жуылып, шайылып кептіріледі. Асхана іші таза, санитарлық жағдайы қанағаттанарлық деңгейде.
  4. Оқушыларға ішуге таза ауыз су қойылған.

Мектепте 1-4 сынып аралығында 350 оқушы  және  жалпыға бірдей қордың есебінен 38 оқушы тамақтанып отыр.

Шешімі:

  1. Тамақ өнімдерінің сапасы  талапқа  сай.
  2. Асханада тазалық нормалары сақталған .

Ұсыныс:

  1. Асхана жұмысы комиссия мүшелері тарапынан үнемі бақылансын;
  2. Оқушылардың мектеп асханасынан күнделікті тамақтануын әлеуметтік педагог тарапынан жалғасын тапсын.

 

Комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы:                        Ахметова А.

 Хатшы:                                                                                                                        Бигазиева М


Тамақтану сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды хаттамасы

Мерзімі: 10.09.2019жыл

Тексеру жүргізгендер

1.Ахметова. А– комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы.

2.Бисекеева К.- мектеп есепшісі                    

3.Бигазиева М.-мүше, әлеуметтік педагог.

  1. Омарова А.- мүше, медбике.

5.Сахиев  А.- ата-аналар комитетінің төрағасы.                                                                                     

Комиссия  оқушылардың  асханадағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізді:

  1. Оқушыларға берілетін  тамақтар менюге сәйкес пісіріліп берілді.
  2. Мектеп асханасында даяршылар  оқушыларға  тамақты  уақытында  әзірледі.
  3. Асхананың санитарлық жағдайын  бақылау. Ыдыс жуатын бөлмелерде қолданылатын  жуғыш заттардың құрамы және көлемі көрсетілген. Ыдыстар арнайы ыдыс жуатын жуылып, шайылып кептіріледі. Асхана іші таза, санитарлық жағдайы қанағаттанарлық деңгейде.
  4. Оқушыларға ішуге таза ауыз су қойылған.

Мектепте 1-4 сынып аралығында 350 оқушы  және  жалпыға бірдей қордың есебінен 38 оқушы тамақтанып отыр.

Шешімі:

  1. Тамақ өнімдерінің сапасы  талапқа  сай. Ас мәзірі бойынша барлық тағамдар  қамтылған. Бақылау асы қойылған.
  2. Асханада тазалық нормалары сақталған .
  3. Оқушыларға тамақ кесте бойынша уақытында әзірленді.
  4. Сынып жетекшілерге асханада оқушылардың тәртібіне мән беру жөнінде кеңес айтылды.

Ұсыныс:

  1. Асхана жұмысы комиссия мүшелері тарапынан үнемі бақылансын;
  2. Оқушылардың мектеп асханасынан күнделікті тамақтануын әлеуметтік педагог тарапынан жалғасын тапсын.

 

 

Комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы:                        Ахметова А.

 Хатшы:                                                                                                                        Бигазиева М


Тамақтану сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды хаттамасы

Мерзімі: 18.11.2019жыл

Тексеру жүргізгендер

  1. Ахметова. А– комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы.
  2. Бисекеева К.- мектеп есепшісі
  3. Бигазиева М.-мүше, әлеуметтік педагог.
  4. Омарова А.- мүше, медбике.
  5. Сахиев А.- ата-аналар комитетінің төрағасы

 

Комиссия  оқушылардың  асханадағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізді:

  1. Ас мәзірі бойынша барлық тағамдар қамтылған.
  2. Бақылау асы қойылған.
  3. Қауіпсіздік техникалары ережелері сақталған.
  4. Оқушыларға тамақ кесте бойынша уақытында әзірленді.
  5. Беріліп отырған астың дәмі жақсы.
  6. Асхананың санитарлық жағдайын бақылау. Ыдыс жуатын бөлмелерде қолданылатын  жуғыш заттардың құрамы және көлемі көрсетілген. Ыдыстар арнайы ыдыс жуатын жуылып, шайылып кептіріледі. Асхана іші таза, санитарлық жағдайы қанағаттанарлық деңгейде.

Ұсыныс:

ИП «Селбаеваның» қызметкерлеріне

  • Әр сыныптағы оқушылардың санына байланысты тамақты құйып беру.
  • Оқушылардың мектеп асханасынан күнделікті тамақтануын  бақылау әлеуметтік педагог тарапынан жалғасын тапсын.

 

Комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы:                        Ахметова А.

 Хатшы:                                                                                                                        Бигазиева М


Тамақтану сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды хаттамасы

Мерзімі: 6.12.2019жыл

Тексеру жүргізгендер

  1. Ахметова. А– комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы.
  2. Бисекеева К.- мектеп есепшісі
  3. Бигазиева М.-мүше, әлеуметтік педагог.
  4. Омарова А.- мүше, медбике.
  5. Сахиев  А.- ата-аналар комитетінің төрағасы

Комиссия  оқушылардың  асханадағы  тамақтану  сапасына  мониторинг жүргізді:

  1. Ас мәзірі бойынша барлық тағамдар қамтылған.
  2. Бақылау асы қойылған.
  3. Қауіпсіздік техникасы ережелері сақталды.
  4. Оқушыларға кесте бойынша уақытында әзірленді.
  5. Асхананың іші, оқушылардың тамақтанатын үстелдері таза сүртілген. Ыдыстар арнайы ыдыс жуатын орында жуылып, шайылып кептіріледі.

Ұсыныс

  1. Асхана жұмысы комиссия мүшелері тарапынан үнемі бақылансын;
  2. Оқушылардың мектеп асханасынан күнделікті тамақтануын бақылау әлеуметтік педагог тарапынан жалғасын тапсын.

Комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы:                        Ахметова А.

 Хатшы:                                                                                                                        Бигазиева М


Тамақтану сапасын мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды хаттамасы

Мерзімі: 20.01.2020жыл

Тексеру жүргізгендер

1.Ахметова. А– комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы.

2.Бисекеева К.- мектеп есепшісі                    

3.Бигазиева М.-мүше, әлеуметтік педагог.

4.Омарова А.- мүше, медбике.

5.Сахиев  А.- ата-аналар комитетінің төрағасы.                                                                                     

Комиссия  оқушылардың  асханадағы  тамақтану  сапасына  мониторинг жүргізді:

  1. Ас мәзірі бойынша барлық тағамдар қамтылған.
  2. Бақылау асы қойылған.
  3. Қауіпсіздік техникасы ережелері сақталды.
  4. Оқушыларға кесте бойынша уақытында әзірленді.
  5. Асхананың іші, оқушылардың тамақтанатын үстелдері таза сүртілген. Ыдыстар арнайы ыдыс жуатын орында жуылып, шайылып кептіріледі.

Ұсыныс

  1. Беріліп отырған астың дәмі жақсы, мектепте бастауыш сыныптардың саны көп болғандықтан қызметкерлер тезірек тамақты құйып, үлгерулері керек.
  2. Асхана жұмысы комиссия мүшелері тарапынан үнемі бақылансын;
  3. Оқушылардың мектеп асханасынан күнделікті тамақтануын бақылау әлеуметтік педагог тарапынан жалғасын тапсын.

 

Комиссия төрайымы, мектеп директорының міндетін атқарушы:                        Ахметова А.

 Хатшы: